Kanariisi pata

Paista broilerin suikaleet ja keitä riisi.

Voitele vuoka ja sekoita suikaleet, riisi, juustoraaste ja ruokakerma vuokaan sekaisin.

Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Mausta broilerin suikaleet paistaessa, esim.

Chilijauhe, paprikajauhe, valkosipulijauhe ja aromisuola,

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1530 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, keitetty, suolaa 4.9g6.7kcal0.1g1.5g0g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g1.5g4.8kcal0.4g0g0.4g0g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g2.4g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Broilerinfileesuikale, marinoitu, Atrian 630g6.2g8.6kcal1.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g46kcal3.4g3.4g2g0g
Valittu annoskoko15g23kcal1.7g1.7g1g0g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal0.9g0.9g0.5g0g
Arvot/100g100g153kcal11.3g11.3g6.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375092