Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman2g3.3kcal0.2g0g0.2g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Ruskeita papuja, Rainbow1.3g1.1kcal0.1g0.2g0g0.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi7.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g18kcal0.8g1.2g0.6g0.6g
Valittu annoskoko15g9kcal0.4g0.6g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.2g0.3g0.2g0.2g
Arvot/100g100g60kcal2.7g4.1g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319933