Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 8.2g10kcal1.7g0g0.4g0g
Valio Viola Mustapekka 100g1.8g8.6kcal0.2g0.1g0.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio3.7g2.4kcal0.1g0.2g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g48kcal4g0.6g3.4g0g
Valittu annoskoko15g24kcal2g0.3g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal1g0.2g0.9g0g
Arvot/100g100g158kcal13.2g2g11.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474