Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 45g154kcal4.6g31.4g0.5g1.6g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 59g16kcal2g1.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 24g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.9g80kcal0g0g8.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g573kcal18.6g69.6g23g3.2g
Valittu annoskoko140g286kcal9.3g34.8g11.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna70g143kcal4.7g17.4g5.8g0.8g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589