Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 66g39kcal6.5g2g0.3g0g
Sokeri 11g46kcal0g11.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai17g60kcal2.1g12.2g0.4g0.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 44g62kcal5.5g0.1g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g426kcal28.2g53.6g10.4g1g
Valittu annoskoko140g213kcal14.1g26.8g5.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna70g106kcal7.1g13.4g2.6g0.3g
Arvot/100g100g152kcal10.1g19.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104