Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow22g62kcal3.9g13.9g0.2g2.2g
Hirvenjauheliha oma saalis18g20kcal3.9g0g0.5g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g13g17kcal1.4g0.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g197kcal18.4g28.2g3.8g4.4g
Valittu annoskoko140g98kcal9.2g14.1g1.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna70g49kcal4.6g7.1g1g1.1g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226