Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt104g48kcal3.3g5g1.6g0g
Mannasuurimo tumma 10g32kcal1.1g6.2g0.2g0.6g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g5g20kcal0g4.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai6.8g24kcal0.8g4.9g0.1g0.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.7g5.2kcal0.2g1g0.1g0.5g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g302kcal13.6g44g7.6g2.6g
Valittu annoskoko140g151kcal6.8g22g3.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna70g75kcal3.4g11g1.9g0.7g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888