Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 16g63kcal0g15.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.6g10kcal0g2.6g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)21g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Margariini, 60%, Rainbow5.2g29kcal0g0g3.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g10g34kcal1.3g6.9g0.3g0.9g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl10g8.9kcal0.1g0.5g0.7g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 63g24kcal0.1g5.1g0.1g0.9g
Fariinisokeri1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g477kcal9.6g79.4g12.4g4.4g
Valittu annoskoko140g238kcal4.8g39.7g6.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna70g119kcal2.4g19.9g3.1g1.1g
Arvot/100g100g170kcal3.4g28.4g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173006