Tonnikalalasagne

Laita öljy pannulle ja lisää tonnikalat.

Voit käyttää myös esim.

chilitonnikalaa halutessasi lisää tulisuutta.

Kun tonnikalat ovat hieman lämmenneet lisää tomaattimurska ja vesi.

Näitä voi käyttää sen mukaan kuinka kiinteää/vetistä haluaa lasagnestaan.

Lisää kerma, anna hautua hetken.

Laita fetajuusto kuutiot ja raejuusto tässä vaiheessa.

Sekä puolet juustoraasteesta.

Lisää lihaliemikuutio ja muut mausteet.

Voit käyttää mausteina lisäksi esim.

oreganoa, basilikaa, paprikajauhetta, chilijauhetta.

Anna kiehahtaa.

Ja hauduta n. 5 min.

Aloita kastikkeella latominen vuokaan.

Laita väliin juustoraastetta ja lopeta kastikkeella.

Ja uunissa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Miia89
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g8.5g28kcal1.1g5.3g0.2g0.7g
Tonnikala vedessä 13g13kcal2.8g0g0.2g0g
Tomaattimurska 33g10kcal0.2g1.8g0.1g0.6g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%17g20kcal0.5g0.7g1.7g0g
Ketsuppi, Felix8.3g7.5kcal0.1g1.7g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.7g4.2kcal0.2g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)4.2g7.7kcal0.9g0.1g0.4g0g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki4.2g2.7kcal0.5g0.1g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)17g45kcal5g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g291kcal22.6g19.4g13.2g2.6g
Valittu annoskoko140g145kcal11.3g9.7g6.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna70g73kcal5.7g4.9g3.3g0.7g
Arvot/100g100g104kcal8.1g6.9g4.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180644