Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl17g22kcal2.2g0.1g1.5g0g
Sokeri 25g101kcal0g24.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g82kcal2.4g16.7g0.3g0.8g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Voi 11g80kcal0.1g0g8.9g0g
Maito, Kevyt18g8.4kcal0.6g0.9g0.3g0g
Mustikka metsä- 44g19kcal0.2g2.8g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g629kcal11.2g91.6g22.6g4.4g
Valittu annoskoko140g314kcal5.6g45.8g11.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna70g157kcal2.8g22.9g5.7g1.1g
Arvot/100g100g224kcal4g32.7g8.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149