Carbonarakastike (Keto/lowcarb)

Paista pekoni.

Kuullota valkosipuli pekonin rasvassa, Lisää tuorejuusto ja kerma.

Lisää pekoni ja anna muhia hetki.

Syö pastan kera (normi ruokavalio) ja sopii myös karpeille kasviksille.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK60g96kcal12.6g0.2g54g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 25g72kcal2.7g0.7g6.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g677kcal33.4g6.4g156g0.2g
Valittu annoskoko140g339kcal16.7g3.2g78g0.1g
Annoskoko puolitettuna70g169kcal8.4g1.6g39g0.1g
Arvot/100g100g242kcal11.9g2.3g55.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217632