Appelsiini valkosuklaapalat

Aluksi murskaa tehosekoittimessa muut aineet lukuunottamatta kaakaovoita.

Painele pohjan ainekset esim.

silikonisiin muffinssivuokiin ohuesti noin sentin kerros.

Sulata kaakaovoi vesihauteessa ja lisää kokonaisen appelsiinin raastettu kuori ja esim.

yksi halkaistu vaniljatanko mausteeksi.

Kaada juokseva kaakaovoi seos ohuelti muffinssivuokiin ja laita kylmään muutamaksi tunniksi mielellään yön yli. Nam!

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mammamia74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cashewpähkinä 57g328kcal11.4g10.7g26.5g2g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g29g82kcal0.9g19.4g0.1g2.4g
Kookosöljy, rkl (Biona), annos 14g3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g3.8kcal0g0.9g0g0g
Kaakaovoi cocovi (Cocovi), annos 40g36g208kcal0g0g35.7g0g
Hunaja 14g47kcal0.1g11.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g1394kcal24.8g85g131.2g8.8g
Valittu annoskoko140g697kcal12.4g42.5g65.6g4.4g
Annoskoko puolitettuna70g349kcal6.2g21.3g32.8g2.2g
Arvot/100g100g498kcal8.9g30.4g46.9g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262864