Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g75g309kcal3.6g3.6g31.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 63g206kcal1.3g1.9g21.9g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.3g4.6kcal0.2g0.1g0.3g0.4g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 1.3g5.1kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g1050kcal10.2g13.6g106.6g0.8g
Valittu annoskoko140g525kcal5.1g6.8g53.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna70g263kcal2.6g3.4g26.7g0.2g
Arvot/100g100g375kcal3.6g4.9g38g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264328