Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Sokeri 15g59kcal0g14.5g0g0g
Fariinisokeri15g59kcal0g14.5g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g35g29kcal0.4g6.4g0.1g0.6g
Voi 7.3g53kcal0.1g0g5.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 36g125kcal3.7g25.4g0.4g1.3g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Suklaa tumma 15g75kcal0.6g7.7g4.5g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g857kcal13.6g140g25g5.4g
Valittu annoskoko140g429kcal6.8g70g12.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna70g214kcal3.4g35g6.3g1.4g
Arvot/100g100g306kcal4.9g50g8.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181