Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g48g40kcal0.5g8.7g0.2g0.9g
Canderel makeutusjauhe20g77kcal0.6g18.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.6g4.2kcal0g0g0.5g0g
Margariini, flora kevyt 40 10g37kcal0g0.5g4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Leivinjauhe 1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g10g7kcal0.2g0.3g0.5g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 39g133kcal4g27.2g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g639kcal13.6g113.2g13.6g4.8g
Valittu annoskoko140g320kcal6.8g56.6g6.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna70g160kcal3.4g28.3g3.4g1.2g
Arvot/100g100g228kcal4.9g40.4g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917