Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 5g3.7kcal0.7g0.1g0g0.3g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.4g21kcal0g0g2.4g0g
Kaurahiutale 8g30kcal1.2g4.6g0.6g0.8g
Pellavansiemenrouhe,Risetti6.4g32kcal1.6g2.1g1.8g1.8g
Mantelilastu (A la meira)5g30kcal1.2g0.3g2.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 52g179kcal5.3g36.5g0.6g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g591kcal20g87.2g16.2g9.4g
Valittu annoskoko140g296kcal10g43.6g8.1g4.7g
Annoskoko puolitettuna70g148kcal5g21.8g4.1g2.4g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291640