Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto47g141kcal10.3g0g11.2g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g0.6g5.4kcal0g0g0.6g0g
Paprika punainen 30g8.8kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Parsakaali pakaste Rainbow56g11kcal1.7g1.1g0g1.4g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g6.3g10kcal0.1g0.2g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g352kcal24.8g5.2g25.6g4g
Valittu annoskoko140g176kcal12.4g2.6g12.8g2g
Annoskoko puolitettuna70g88kcal6.2g1.3g6.4g1g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306235