Banana Bread

HUOM! Aineksista puuttuu 1/2 tl ruokasoodaa sekä 2/3 tl vaniljauutetta, joita ei löydy tuotehausta.

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa
2. Sulata margariini ja yhdistä munat, piimä sekä margariini ja vaniljauute keskenään
3. Muussaa ylikypsät (mustuneet) banaanit
4. Sekoita kaikki aineet keskenään, ÄLÄ vatkaa, vaan sekoita kevyesti, kunnes taikina on sekoittunut.

5. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka
6. Kaada taikina vuokaan
7. Paista 175 C uunissa keskitasolla noin 45 min tai kunnes kakku on kauniin ruskea.

8. Nauti!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 26g91kcal2.7g18.5g0.3g0.9g
Tattarijauho, Myllynparas11g37kcal1.4g7.4g0.2g0.6g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 18g5.4kcal0.5g0.6g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g44g37kcal0.5g8g0.2g0.8g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 17g123kcal0.1g0g13.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 13g17kcal1.5g0g1.2g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 7.7g3.3kcal0.8g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.7g1.7kcal0g0.5g0g0.4g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas -neste1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g630kcal15g70g31.6g5.4g
Valittu annoskoko140g315kcal7.5g35g15.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna70g157kcal3.8g17.5g7.9g1.4g
Arvot/100g100g225kcal5.4g25g11.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321419