Jauheliha karpar pitsa

Paista sipuli ja jauheliha voissa ja lisää pohjan päälle ja laita juustoraastetta päälle ja paista 200 asteisessa uunissa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona21g14kcal2.5g0.8g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl10g38kcal3g0g2.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu13g16kcal1.4g0g1.2g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 3.6g11kcal0.3g2g0.1g0.5g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g1.9g2.3kcal0.1g0.3g0.1g1.3g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Ketsuppi, Pirkka5.6g6kcal0.1g1.4g0g0.1g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)1.6g3kcal0g0.7g0g0.1g
Voi 1g7.6kcal0g0g0.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha42g69kcal7.9g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Emmental juustoraaste, lidl16g59kcal4.7g0g4.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g18g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g466kcal40.4g12.8g27.8g4.6g
Valittu annoskoko140g233kcal20.2g6.4g13.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna70g117kcal10.1g3.2g7g1.2g
Arvot/100g100g166kcal14.4g4.6g9.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334114