Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl44g158kcal0.9g1.2g16.6g0g
Katkarapu 13g9kcal1.9g0g0.1g0g
Tilli mauste2.2g0.4kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 4.4g23kcal0g0g2.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g8.8g25kcal1.7g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g685kcal21g2.6g65.4g0g
Valittu annoskoko140g342kcal10.5g1.3g32.7g0g
Annoskoko puolitettuna70g171kcal5.3g0.7g16.4g0g
Arvot/100g100g244kcal7.5g0.9g23.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357646