Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 8.8g31kcal1g6.2g0.1g0.3g
Grahamjauho 6.9g23kcal0.7g4.2g0.2g0.7g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g25g154kcal4.7g1.3g13.6g3.4g
Banaani, kuorittu 47g41kcal0.5g8.6g0.2g0.8g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Ruokasooda 0.6g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g13g47kcal0g12.2g0g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g906kcal17.6g88g51.4g10.4g
Valittu annoskoko140g453kcal8.8g44g25.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna70g227kcal4.4g22g12.9g2.6g
Arvot/100g100g324kcal6.3g31.4g18.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387844