Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 21g30kcal2.7g0.1g2.1g0g
Sokeri 28g112kcal0g27.5g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g2.9g11kcal0g2.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 47g162kcal4.8g33.1g0.6g1.7g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Porkkana 29g10kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g856kcal15.4g130.4g29g4.8g
Valittu annoskoko140g428kcal7.7g65.2g14.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna70g214kcal3.9g32.6g7.3g1.2g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671