Minttuiset suklaacookiet

Rouhi suklaa ja karamellit karkeaksi rouheeksi.

Sekoita kuivat aineet.

Vatkaa voi ja sokerit ja lisää kananmunat.

Lisää kuivat aineet ja suklaarouheet.

Nostele kahdella ruokalusikalla 20 "kasaa" leivinpaperille . Paista 175 asteessa 10-15 minuutia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

G5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g22g160kcal0.2g0.2g17.5g0g
Fariinisokeri13g53kcal0g13.1g0g0g
Stevia sokeri (Dansukker), annos 100g6.6g26kcal0g6.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu24g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g98kcal2.9g19.9g0.3g1g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten8.8g29kcal2.1g3.9g1.8g1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7kcal0g1.7g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Taloussuklaa, Fazer18g90kcal0.7g9.8g5.3g0.9g
Suklaasydän (Panda), annos 150g18g85kcal1g11.9g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g1159kcal19g134.6g61.4g5.8g
Valittu annoskoko140g580kcal9.5g67.3g30.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna70g290kcal4.8g33.7g15.4g1.5g
Arvot/100g100g414kcal6.8g48.1g21.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406005