Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g65g365kcal6.3g20.8g26.6g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g25g85kcal0.5g0.7g8.7g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g50g300kcal10.5g3.5g27.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g1499kcal34.6g50g125.6g0g
Valittu annoskoko140g750kcal17.3g25g62.8g0g
Annoskoko puolitettuna70g375kcal8.7g12.5g31.4g0g
Arvot/100g100g535kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104