Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima6.6g26kcal1.9g0g2g0g
Katkarapu 44g30kcal6.3g0g0.5g0g
Tomaattimurska 55g16kcal0.3g2.9g0.1g1g
Hunaja 0.7g2.3kcal0g0.6g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g27g68kcal2.7g11.8g1g1.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g299kcal22.6g31.4g8.2g6g
Valittu annoskoko140g149kcal11.3g15.7g4.1g3g
Annoskoko puolitettuna70g75kcal5.7g7.9g2.1g1.5g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.2g2.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63471