Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g47g52kcal10.8g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Makaroni, pasta 16g51kcal1.6g10.4g0.2g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g7.8g20kcal2.1g0g1.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%31g50kcal0.8g0.8g4.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 20g3.7kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g404kcal31.2g25g18.8g1.8g
Valittu annoskoko140g202kcal15.6g12.5g9.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna70g101kcal7.8g6.3g4.7g0.5g
Arvot/100g100g145kcal11.2g8.9g6.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76642