Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g44g123kcal8.3g0g9.6g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g46g16kcal0.7g3.2g0g0.6g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g50g40kcal5.5g1.5g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g357kcal29g9.4g22.2g1.2g
Valittu annoskoko140g179kcal14.5g4.7g11.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna70g89kcal7.3g2.4g5.6g0.3g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.4g7.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573