Pirjon papupata

Keitä kuoritut ja paloitellut porkkanat ja basmatiriisi suolattomassa vedessä, valuta.

Ruskista jauheliha tilavassa teflonpannussa (rasvaa ei tarvita), sipuli kuorittuna ja paloiteltuna joukkoon.

Lisää kikherneet, tomaattimurska ja tomaattipyre sekä vesi.

Lisää riisit ja porkkanat.

Mausta taco-mausteseoksella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Basmatiriisi, Uncle Bens 2dl keitettyä = n.70g14g48kcal1.3g10.7g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g11g3.9kcal0.2g0.8g0g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka3.5g2.9kcal0.1g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keitetty, suolaton 32g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Kikherne säilötty 100g17g18kcal1g2.8g0.3g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g2.8g8.4kcal0.1g1.7g0.1g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g284kcal16.6g38g6.8g2.8g
Valittu annoskoko140g142kcal8.3g19g3.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna70g71kcal4.2g9.5g1.7g0.7g
Arvot/100g100g101kcal5.9g13.6g2.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257553