Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g5.9g3.3kcal0.4g0.2g0.1g5.9g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 28g18kcal0.8g1.4g1g0g
Oliiviöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)11g11kcal1.8g0.1g0.3g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)28g23kcal0.6g3.7g0.5g1g
Ketsuppi, Pirkka8.4g9kcal0.1g2.1g0g0.1g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)4.2g8kcal0g1.9g0g0.2g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g14g47kcal3.8g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g475kcal22.8g19g33.8g14.4g
Valittu annoskoko140g237kcal11.4g9.5g16.9g7.2g
Annoskoko puolitettuna70g119kcal5.7g4.8g8.5g3.6g
Arvot/100g100g169kcal8.1g6.8g12.1g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368458