Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 56g72kcal11.7g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g56g20kcal1g3.6g0.2g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g14g13kcal1.1g2g0.1g1.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g1.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.8g3kcal0.2g0.4g0.2g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Ruokasuola jodioitu 1.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g243kcal28.6g14.2g8g2.8g
Valittu annoskoko140g122kcal14.3g7.1g4g1.4g
Annoskoko puolitettuna70g61kcal7.2g3.6g2g0.7g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5.1g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389040