Bataatti-vuohenjuustorisotto

Kuori ja kuutioi bataatit.

Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria.

Paista 225 asteessa noin 20 min. Valmista risotto.

Keitä kasvisliemi.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.

Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä niin, että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin.

Seloita välillä.

Keitä seosta noin 20 min. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniiraaste, pippuri ja bataattikutiot.

Ripottele vuohenjuusto pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 38g30kcal0.6g6.3g0g1.1g
Oliiviöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Risottoriisi (Risella), 60g20g70kcal1.6g14.9g0.3g0.6g
Kasvisliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g1.9g7.2kcal0.4g0g0.6g0g
Mascarpone gourmet (Rainbow), annos 50g2.8g5.6kcal0.1g0.8g0.3g0g
Vuohenjuusto kuutioina suolavedessä pirkka (Pirkka), annos 50g9g25kcal1.3g0.1g2.2g0g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g317kcal8.2g44.4g11.2g3.4g
Valittu annoskoko140g159kcal4.1g22.2g5.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna70g79kcal2.1g11.1g2.8g0.9g
Arvot/100g100g113kcal2.9g15.8g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425251