Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g94g25kcal0.8g4.7g0g1.6g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 9g4.3kcal0.3g0.5g0.1g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g2.8g7.1kcal0g2.8g0g0g
Voi 8.9g65kcal0.1g0g7.3g0g
Kananmuna, annos 65g6.1g7.7kcal0.7g0g0.5g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g284kcal4.2g16.8g22.4g3.2g
Valittu annoskoko140g142kcal2.1g8.4g11.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna70g71kcal1.1g4.2g5.6g0.8g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271011