Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali15g3.6kcal0.2g0.5g0g0.3g
Selleri, annos 50g19g2.6kcal0.2g0.6g0g0g
Paprika, vihre3.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska 38g11kcal0.2g2g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g48kcal1.6g7.8g0.8g2.4g
Valittu annoskoko140g24kcal0.8g3.9g0.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna70g12kcal0.4g2g0.2g0.6g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.8g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350639