Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 43g52kcal9.2g0g1.7g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g84g30kcal1.5g5.4g0.2g2.7g
Rypsiöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Osterikastike, Blue Dragon2.8g3.4kcal0.1g0.8g0g0g
Soijakastike 6.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g238kcal22.2g13.6g10.6g5.4g
Valittu annoskoko140g119kcal11.1g6.8g5.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna70g60kcal5.6g3.4g2.7g1.4g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95359