Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g39g23kcal0.6g5.1g0g0.4g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)31g50kcal5.9g0g2.8g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 1.2g1.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g23g8kcal0g1.7g0.1g0.4g
Hunaja 1.6g5.2kcal0g1.3g0g0g
Persilja7.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g185kcal13.6g17.4g6.4g3g
Valittu annoskoko140g92kcal6.8g8.7g3.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna70g46kcal3.4g4.4g1.6g0.8g
Arvot/100g100g66kcal4.8g6.2g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299129