Banaani-suklaapannukakut

Sekoita ensin kuivat aineet hyvin keskenään.

Lisää seokseen maito, sulatettu voi, öljy, kananmunat, suklaa paloja ja vanilja-aromi (tai vaniljasokeri).

Kaada taikinaa paistinpannulle ja lisää taikinan päälle banaanisiivuja, kun taikina on hieman paistunut, käännä ja paista pannukakku toiseltakin puolelta.

Tee muut pannukakut samoin.

Tarjoile valmiit banaanipannukakut, pecanpähkinärouheen, vaahterasiirapin ja tomusokerin kera.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Kisuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 5.2g21kcal0g5.2g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen44g14kcal1.4g2.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 15g19kcal1.6g0g1.4g0g
Voi 1.7g13kcal0g0g1.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4g36kcal0g0g4g0g
Taloussuklaa suklaalevy (Fazer), annos 6.25g3.8g20kcal0.1g2.2g1.1g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Banaani, kuorittu 31g27kcal0.3g5.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g537kcal13.6g79.2g16.8g3.8g
Valittu annoskoko140g269kcal6.8g39.6g8.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna70g134kcal3.4g19.8g4.2g1g
Arvot/100g100g191kcal4.8g28.2g6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=394394