Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g16g98kcal3.4g1.1g8.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 26g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)44g114kcal11.4g0.7g7.4g0g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli16g12kcal1.6g0.7g0.3g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g11g12kcal2g0.2g0.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.2g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g16g35kcal4.1g0.4g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g618kcal51g8.6g40.8g0.2g
Valittu annoskoko140g309kcal25.5g4.3g20.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna70g155kcal12.8g2.2g10.2g0.1g
Arvot/100g100g220kcal18.2g3.1g14.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160104