Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 25g3.3kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Kikherne säilötty Bonduelle50g65kcal3.3g10g1.5g2.5g
Broileri, rintafilee, nahaton 38g40kcal8.7g0g0.6g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g25g95kcal2.2g17.9g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g441kcal29.4g56.4g8.4g8.8g
Valittu annoskoko141g220kcal14.7g28.2g4.2g4.4g
Annoskoko puolitettuna70g110kcal7.4g14.1g2.1g2.2g
Arvot/100g100g157kcal10.5g20.1g3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202