Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g19g126kcal0g0g15g0g
Kananmuna kuorineen punnittu17g21kcal1.9g0.1g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g140kcal4.1g28.5g0.5g1.4g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.3g4.6kcal0g1g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g45g38kcal0.5g8.2g0.2g0.8g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g792kcal13.2g108.4g34.4g4.4g
Valittu annoskoko141g396kcal6.6g54.2g17.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna70g198kcal3.3g27.1g8.6g1.1g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.6g12.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122406