Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)20g70kcal2.6g13.9g0.4g0.6g
Sipuli 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1.5g4.4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Hirvenliha 14g15kcal2.9g0g0.4g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 25g11kcal0.7g1.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g212kcal13.6g30.8g3.6g1.2g
Valittu annoskoko141g106kcal6.8g15.4g1.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna70g53kcal3.4g7.7g0.9g0.3g
Arvot/100g100g76kcal4.8g11g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77639