Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g60g105kcal10.6g0g6.9g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g19g14kcal0.5g3.2g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g6g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.2g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)53g29kcal0.5g2.1g2.1g0.3g
Tilli, tuore 3g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g302kcal23.6g11.4g18.2g1.2g
Valittu annoskoko141g151kcal11.8g5.7g9.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna70g76kcal5.9g2.9g4.6g0.3g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387670