Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 28g92kcal2.9g18.6g0.3g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g26g9kcal0.3g1.8g0.1g0.4g
Amerikan Pekoni filee, HK11g17kcal2.2g0g9.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa11g32kcal2.4g0g2.4g0g
Maito, Kevyt28g13kcal0.9g1.3g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g440kcal29.8g43.6g32.6g2.6g
Valittu annoskoko141g220kcal14.9g21.8g16.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna70g110kcal7.5g10.9g8.2g0.7g
Arvot/100g100g156kcal10.6g15.5g11.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=452094