Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g5g19kcal0g4.6g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g25g25kcal3.5g0.4g1.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.7g5.2kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)50g43kcal0.5g1.8g3.5g0g
Sieni tatti, hapero 50g14kcal0.9g1.5g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g216kcal10g17.4g11g2.2g
Valittu annoskoko141g108kcal5g8.7g5.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna70g54kcal2.5g4.4g2.8g0.6g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.2g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268234