Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai59g217kcal2.9g18.7g14.6g1.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g22g4.5kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Mozzarella light22g35kcal4.4g0.1g2g0g
Oliivi kivetön musta rainbow7.3g13kcal0g0.4g1.2g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g12g2.4kcal0.1g0.5g0g0.7g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl4.4g24kcal0.2g0.1g2.5g0.2g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g7.3g21kcal2.4g0g1.2g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g7.3g12kcal0.6g0.3g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g656kcal21.4g41.8g45.2g4.8g
Valittu annoskoko141g328kcal10.7g20.9g22.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna70g164kcal5.4g10.5g11.3g1.2g
Arvot/100g100g233kcal7.6g14.9g16.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787