Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 27g17kcal0.4g3.5g0g0.2g
Porkkana 12g3.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%18g30kcal1.7g1.3g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 81g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g105kcal4.4g11.2g3.8g1g
Valittu annoskoko141g52kcal2.2g5.6g1.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna71g26kcal1.1g2.8g1g0.3g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391849