Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 19g165kcal0g0g18.7g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipuli 5.3g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Paprika, punainen33g8.6kcal0.3g1.5g0.1g0.7g
Oregano, kuivattu 0.7g2kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Basilika, kuivattu 0.7g1.7kcal0.1g0.1g0g0.3g
Timjami 0.7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g533g107kcal6.9g16g1.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g333g83kcal4.3g14g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 133g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g133g403kcal25.3g0.3g33.3g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g133g213kcal2.8g5.1g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g2047kcal82.6g89.2g148.2g6.2g
Valittu annoskoko1400g1024kcal41.3g44.6g74.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna700g512kcal20.7g22.3g37.1g1.6g
Arvot/100g100g73kcal3g3.2g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=362950