Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g561g1375kcal56.1g44.9g101g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl140g49kcal1.4g8.4g1.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)379g606kcal10.2g10.2g56.8g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr140g393kcal11.2g13.3g33.7g2.2g
Vesi140g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix25g13kcal0.4g2.5g0.1g0g
Sinappi 14g18kcal0.6g2g0.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g4907kcal159.8g162.6g387.6g4.8g
Valittu annoskoko1400g2454kcal79.9g81.3g193.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna700g1227kcal40g40.7g96.9g1.2g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154523