Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti351g984kcal11.9g19.7g94.9g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g70g112kcal5.6g2.8g9.1g0g
Paprika punainen 329g96kcal3.1g14.8g1.3g6.2g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)123g37kcal1.2g7.4g0.2g1.2g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g527g685kcal58g7.9g47.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g3828kcal159.6g105.2g305.8g14.8g
Valittu annoskoko1400g1914kcal79.8g52.6g152.9g7.4g
Annoskoko puolitettuna700g957kcal39.9g26.3g76.5g3.7g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.8g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170310