Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g35g22kcal4.6g0.4g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen354g117kcal11.7g17.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 127g182kcal15.9g0.4g13g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki71g40kcal6g3.5g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 707g2426kcal72.1g494.9g8.5g24.7g
Voi, 1 tl, 5 g106g774kcal1.1g1.1g84.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g7120kcal222.8g1035.2g213g49.4g
Valittu annoskoko1400g3560kcal111.4g517.6g106.5g24.7g
Annoskoko puolitettuna700g1780kcal55.7g258.8g53.3g12.4g
Arvot/100g100g254kcal8g37g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203741