Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 388g554kcal48.5g1.2g39.8g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g471g306kcal56g19.8g1.4g0g
Soijajauho rasvainen 82g384kcal28.4g19.4g19.4g9.8g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 47g152kcal13.6g3.3g9.4g14.4g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)47g120kcal7.8g16g2.9g14.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 47g317kcal12.6g3.2g27.3g5.8g
Leivinjauhe 24g41kcal1.2g8.9g0g0.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen59g424kcal0.6g0.6g47.1g0g
Oltermanni, perinteinen235g847kcal58.8g0g68.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g6290kcal455g144.8g431g88.4g
Valittu annoskoko1400g3145kcal227.5g72.4g215.5g44.2g
Annoskoko puolitettuna700g1573kcal113.8g36.2g107.8g22.1g
Arvot/100g100g225kcal16.2g5.2g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603